Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Erika Olsson - 21 mars 2011 20:24

        


Doris: Trefärjad honkatt som är 3,5 år

Signe: Doris mamma, 5,5 år och vit och svart

Edina: Golden/karelisk björnhund, 3,5 år och vårt lilla energiknippe

Av Erika Olsson - 21 mars 2011 20:05

  En bild från i vintras, skönt att kunna tänka så.. I vintras.. för nu är det vår.


När jag kom hem från jobbet så var Micke och Sebbe ute. Passade på att träna La Gaar och borsta Busan. Träningen med La Gaar blev att sitta på honom för andra gången :-), gick lika bra idag. Hoppade upp två gånger, en gång från varje sida. Satt på honom några minuter och han stod och hängde med huvudet. Vågade inte ta något steg men ingen brådska ju. Gick sedan över preseningen idag med, idag bara traskade han över som ingenting. Fick stanna på den och då skakade han lite i musklerna men slappnade av igen. Tömkörde honom i hagen, var snett bakom och nära honom. Idag kunde han svänga bättre, kunde ta mindre i honom. Gick ner till vägen och tillbaka för att bara komma utanför gården lite. Han har tidigare blivit lite stissig när han kommit ut utan Busan men denna gången höll han sig lugn, han gör framsteg hela tiden.


La även brädgrejen på honom, den var väldigt läskig i början tyckte han men jag kunde övertala honom på 15 sek att den inte är det. Tänk om man själv kunde övertalas så lätt, fast av någon jag litar på hade det kanske gått :-). Jag la brädorna mot hela hans kropp och bakom honom och fälde ner sidorna så de blev som skaklar. Ska göra så några gånder till innan han får gå med den på sig för att vänja sig vid att ha något vid sidorna och dra något bakom sig. Flera träningstillfällen dit men har planen utstakad :-).


Sebbe somnade redan kl 19 idag, brukar somna kl 21. Han och Micke har varit i farten hela dagen så inte konstigt. Sebbe ville med sitta på La Gaar så fick göra det, han pekade att han ville rida ut ur hagen men det fick han inte. Tror jag skrittar honom först innan Sebbe gör det :-).

Ovido - Quiz & Flashcards