Alla inlägg den 21 april 2011

Av Erika Olsson - 21 april 2011 21:07



 

Idag kände jag att vi var redo.. en skritt tur på en liten volt i hagen själv på La Gaar. Gick bra, lugnt, sansat och vi ko dit vi skulle.


Sebbe ville sedan leda honom så perfekt träning för La Gaar att bli tränad på att lyda även honom. Vilket han gör och går lugnt bakom honom och anpassar tempot efter Sebbe. Är glad de tycker så bra om varandra.


La Gaar är lite spänd i ryggen så blir täcke på nätterna igen. Han har lätt för  att bli spänd i ländryggen om han blivit lite kall eller fäller. Brukar bli bättre av värmen, skönt. Känns tråkigt att La Gaar kommer komma lite i andra hand igen nu när Gerba kommer hem igen. Men försöker tänka att Gerba är hemma på rehabilitering (markerar på höger fram ibland samt reagerar på böjprov) några månader och förhoppningsvis så dycker det upp någon som vill ha henne som sin drömhäst.


Jag funderade mkt igår hur det ska gå nu med tre hästar igen så drog ett tarotkort. Där stod att jag inte ska fundera över meningen med saker för detta som händer nu är meningen. Om jag bara tar en sak i taget så kommer det lösa sig så som det är meningen att det ska bli. Jag får helt enkelt vara i stunden och vet ju innerst inne att det kommer lösa sig och att det oftast inte alls blir som jag tror.. men dock minst lika bra.

 

Ovido - Quiz & Flashcards